Sådan kan du hjælpe os...

Online surveys
Vi laver online spørgeskemaer, som typisk udsendes 1-2 gange månedligt med varighed fra 2-10 min. Disse kan du besvare, når du har tid og mulighed for det. Spørgeskemaerne er primært til forældre, men af og til ønsker vi dit barns holdning. Det betyder, at du skal have dit barn med på råd, hvorfor spørgeskemaet kan tage lidt længere tid. Det er selvfølgelig altid frivilligt, om du har lyst og tid til at deltage i det aktuelle spørgeskema.
Fokusgrupper
Vi afholder løbende fokusgrupper, som både kan være med børn, forældre og af og til med bedsteforældre. Vi er eksperter i at gøre fokusgrupperne behagelige og sjove at deltage i. Derfor oplever vi især mange børn, som er vilde med at deltage i vores kreative fokusgrupper. Vi kalder ind via mail, og det står dig altid frit for, om du har lyst og tid til at deltage i den aktuelle fokusgruppe.
Produkttestere
Som produkttester skal du teste produkter, som, vi vurderer, passer til dig og din familie. Det kan være alt fra legetøj til fødevarer eller biograffilm. Testningen foregår enten på bureauet eller hjemme hos dig – i så fald sender vi produktet samt en mail med et vurderingsskema til dig. Du har altid mulighed for at vælge, om du har tid og lyst til at deltage i den aktuelle produkttest.
Ekspertfamilier
Kid:insight har fokus på børn og børnefamilier og følger deres adfærd og tendenser. Nu opretter vi et panel af Ekspertfamilier, som ca. 2 gange månedligt modtager et spørgeskema omkring Jeres hverdag. Spørgsmålene kan rumme alt, fra hvad I ser i TV, til hvad I spiser, og hvad børnene leger mest med lige nu. Vi skal også gerne have et billede af Jeres familie.

Vi søger et begrænset antal, så tilmeld Jeres familie nu, og vi vender tilbage med info om nødvendige data for at blive udvalgt.

Ekspertfamilier aflønnes med produkter og gavekort, som er tilpasset børn og børnefamilier.