Analyseprodukter

Er indsigt i din målgruppes adfærd og holdninger vigtig viden for dig? Kommunikerer du til børn og børnefamilier, og vil du gerne ramme målgruppen præcist og effektivt? Så er Kid:insight din kilde til værdifuld viden.
 

Vi udbyder tests og analyser, der giver den specifikke viden om målgrupper og markeder, der er nødvendig for effektfuld kommunikation.
 

Vores mere end 1000 testfamilier er kilden til viden 24/7. Her henter vi indsigt, der fører skandinaviske virksomheder tættere på målet.
 

Står du over for lanceringen af et nyt produkt eller ny markedsføring, eller ønsker du at vide, hvor du skal sætte ind for at ramme målgruppen mest effektivt?
 

Så kan vi levere akkurat den indsigt, du skal bruge for at skabe effektiv kommunikation til din målgruppe. Vi kan også give dig indblik i, hvordan dit brand, produkt eller markedsføring opfattes.

Vi tilbyder analyser af markeder, målgrupper, produkter, brands og kampagner til offentlige og private virksomheder inden for bl.a. fødevarer, mode, legetøj, services og oplevelsesøkonomi.
 

Vi skræddersyr analysemetoden til den enkelte kundes behov med f.eks.


    •    Fokusgrupper

    •    Spørgeskemaundersøgelser

    •    Produkttests

    •    Hall tests/Vox pops

    •    Workshops med målgruppeinvolvering
 

Kontakt os for at høre mere.